Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой дизлеов мотор е по-добър - 136, 140 или 150 коня???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
    Kak move da как може да сравняваш 166 с ауди или някво друго подобие на кола. 166 е наи -добрата , с наи-скъпа поддръжка и въобще наи -яката. И които мотор да избереш няма да съжаляваш. Успех

Ха ха ха ей това е!!!

Мерси!!!

Личи си че си болен алфист!!!

Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
      Kak move da как може да сравняваш 166 с ауди или някво друго подобие на кола. 166 е наи -добрата , с наи-скъпа поддръжка и въобще наи -яката. И които мотор да избереш няма да съжаляваш. Успех
      На "подобието" поддръжката е по-скъпа. И Ауди също са си машини недейте да сте коне с капаци. На това А4 мотора му е като на А8 така че прави си сметката - купуваш си клас - Вектра, а поддържаш агрегат V6 с претенции
      Last edited by code; d.m.y г., 22:58.
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Е, хипербула...
        sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
          На "подобието" поддръжката е по-скъпа. И Ауди също са си машини недейте да сте коне с капаци. На това А4 мотора му е като на А8 така че прави си сметката - купуваш си клас - Вектра, а поддържаш агрегат V6 с претенции
          С разликата че с тази "Вектра" не ти падат зъбите при движение по наш'те родни пътища.

А и питам защото ми попадна едно такова Ауди и го покарах. Трябва да си призная, че доста ме очарова (подчертавам 2.5 TDI Quattro Tiptronic)!!!
          Карал съм и Алфа-та и въпроса е спорен, но при италианката поне има някакъв стил и елегантност във всичко. Докато Ауди-то е....

Comment

Въпрос:

Защо в mobile.DE Алфа 166 дизел струва на 3500Е, а в .BG има и за по 7К??? малко странно ми се струва! А иа като гледам там километрите им рядко са по 250 000, а тук като погледнеш - 100 хил., 113 хил. 127 и т.н.
            Преди време гледах една в Бургас, нов внос, перфектна, бля-бля....Като дигнахме капака и отдолу беше останал прах от кита дето са шкуркали!!! Блъскана ли е питам, само малко бронята беше охлузена ми отговаря джамбаза!!!! А цената и беше 9300лв!!!!!

Може ли да се вземе читава Алфа от тук или да тръгвам за Дойчланд другата седмица???
            Last edited by stani4a; d.m.y г., 09:42.

Comment

най добрия вариант според мен е или директно от чужбина, или карана вече алфа в България, по възможност някоя форумна
              от автокъщите МАСОВО са от 2 правена 1, без да можеш да познаеш, излъскана до блясък, лачена.... и после се чудиш що алфите са кенефи...
              147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
              Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
              156 2.4 JTD - ex

Comment

...според мен най-тъпото нещо е да се спори на тема "марки коли". Една кола си тежи на мястото, независимо от годината. Зависи от манталитета /демек желанието за поддръжка/ на предишния собственик. А ние караме коли с "предишни" собственици.
                И... не мисля че тия 4 коня отгоре са осезаем повод да се търси точно такъв мотор. За мен е важно общото състояние и визия на колата. И 166 JTD не е колата за хора които се изживяват като пилоти .... въпреки че без усилие ще "скъсат" 90% от дъргелите, които имат славата на БЕГАЧКИ
                Alfa Romeo 166 JTD '99 Progression

Comment

silversnake -
                  безплатни обяви
                  Моята 166

Comment

на мене ми предлагаха за 2к евра

166 2,4гтд 2001 140 коня. Към 400к км реални (360-370). от Италия Потенца. На шефчето синчето я разтиквало - даже снимки от ГСМ гледах.
                    както казва приятеля ми (строителче) - "Слънчак" е колата.
                    Скъсват я от каране ама не се троши .
                    И понеже аз съм богат - щял да ми я даде за 6к лева на мене ...
                    ALFA 156 1.9JTD '98
                    ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007

Comment

Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщение
                      Въпрос:

Защо в mobile.DE Алфа 166 дизел струва на 3500Е, а в .BG има и за по 7К??? малко странно ми се струва! А иа като гледам там километрите им рядко са по 250 000, а тук като погледнеш - 100 хил., 113 хил. 127 и т.н.
                      Преди време гледах една в Бургас, нов внос, перфектна, бля-бля....Като дигнахме капака и отдолу беше останал прах от кита дето са шкуркали!!! Блъскана ли е питам, само малко бронята беше охлузена ми отговаря джамбаза!!!! А цената и беше 9300лв!!!!!

Може ли да се вземе читава Алфа от тук или да тръгвам за Дойчланд другата седмица???
                      И за 6000 и за 9000 да я вземеш все ще ти излезе накрая над 10000 съжалявам че ти убих детските мечти.
                      sigpic
                      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

И за 6000 и за 9000 да я вземеш все ще ти излезе накрая над 10000 съжалявам че ти убих детските мечти.
                        Поне го знае предварително
                        Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                        Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Съвсем скоро ще продавам моята - купена за 13 500 лв преди близо 2 години и оттогава съм налял в нея доста над 7 бона - сменено е почти всичко освен каросерията и двигателя

Който я вземе ще удари бахти джакпота...
                          Volvo XC90 D5 '06
                          Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                          Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                          ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                          ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

С кой модел ще я менкаш !!!
                            Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
                              Съвсем скоро ще продавам моята - купена за 13 500 лв преди близо 2 години и оттогава съм налял в нея доста над 7 бона - сменено е почти всичко освен каросерията и двигателя

Който я вземе ще удари бахти джакпота...

Ами само остана да ни дадеш и цената!!!

Comment

Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщение
                                Ами само остана да ни дадеш и цената!!!
                                Каквато и да е , ще си заслужава !! Колата е просто прекрасна , много добре гледана Който я вземе няма да съжалява !!
                                Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                                Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Working...
                                X